SALTA

The new headquarters for Salta exudes an appreciation for artisanal skill and community connection. It warmly welcomes visitors, embodying the company’s values of prioritizing people and fostering a sense of belonging.

Upon entry, a sophisticated arrival area establishes the atmosphere, facilitating interactions between employees and clients. Dubbed “The Lounge” by the Salta team, this space merges elements of residential, hospitality, and workplace design, serving as both a breakout and waiting area.

Client

Shape

Location

Melbourne

Designer

Carr

Category

Reception Joinery

The new Salta office showcases a fusion of intelligent and people-centered design, meticulously crafted to embody Salta’s esteemed culture, capabilities, and collaborative ethos. Each space, meticulously tailored to diverse needs, reflects the company’s aspirations. The result is a dynamic workplace that embodies a forward-thinking culture and exudes sophistication.

“We pride ourselves on exceptional quality, craftsmanship and user experiences for our customers, and our new workplace has created a thriving environment for our people to deliver on this” – SAM TARASCIO, Salta Properties Managing Director

Project Scope Included:

AV Storage Display Shelving Open Shelf Storage Planters Reception Desk Storage Units Utilities Wall Panelling

Fill out the form to make
a general enquiry about this project

Contact our team today.

Similar Projects

Corporate

KOORIE HERITAGE TRUST

VIC
Joinery
Corporate

WeWork Pitt Street

NSW
Banquette Seating and Booth Joinery
Corporate

NAB ADELAIDE

SA
Joinery
Corporate

Asics at Marsden Park

NSW