UNE Dixson Library

Scope of Works

Group discussion, Collaboration area, Collaboration bench, Student breakout, Informal learning area, Quiet room, Brainstorming booths, Student breakout seating

Overview

The refurbishment of Dixson Library at University of New England in Armidale was an impressive transformation. Embracing a contemporary style with bright finishes, sophisticated design layout and Aspen’s detailed heavy duty upholstery; this new study space met both the functional and aesthetic requirements to produce a pleasing result. The combination of open plan seating, study booths and group discussion areas have created a highly serviceable and pleasant study environment for students at UNE.

Client

Wallace Constructions

Location

University of New England, Armidale

Designer & Architect

James Cubitt Architects

Category

Download

Similar Projects

Education

UTS Building 1 | SAU & ITD

Education

UTS Building 10

Education

Macquarie University – E7A

NSW
Education

ACU Blacktown

NSW