ASIC - Sydney

ASIC Sydney Head Office

Aspen were engaged by Shape Australia for the joinery, lockers and wall panelling for the Australian Security and Investment Commission (ASIC). Featuring a spacious layout over 6 levels, the refreshed space features a bright colour scheme and an activity-based working style including multiple breakout facilities for staff.

Photography by Pixel Collective

Client

Shape Australia

Location

Sydney

Designer

Daryl Jackson Alastair Swayn

Category

Download

Booth Seating

A bright colour palette and flexible workspace brings a fresh look and feel to the head office of this national corporate regulator in Sydney.

ASIC Sydney's Scope Included:

Booth Seating Breakout Kitchen Cafe Booth Seating Cafe Kitchen & Island Bench Circular Bench Coat Cupboards Lockers Planters Timber Batten Walls Utilities Wall Panelling Workstations

Fill out the form to make
a general enquiry about this project

Contact our team today.

Similar Projects

Corporate

WeWork Pitt Street

NSW
Corporate

MUFG

NSW
Ceiling feature and wall panelling
Corporate

WINGATE

VIC
Joinery
Corporate

10 Shelley Street

NSW