Abbvie

Scope of Works

Reception Desk, Estillo Lounges, Tea Point, Mail Room,Planter Boxes, Window Bench Seating, Formal Chat Booth, Library Bookcase,Semi-Enclosed Collaboration Booth, Formal Bench Seating, Kitchenette,Catering Kitchen, Island Bench, Upholstered VC Collaboration Hub, Storage, Coat Cupboards, Open Shelving, Whiteboards, Lockers, Credenzas, Boardroom Credenza, Reception Seat, Lounges, Fabric Panelling, Timber Wall Panelling.

Overview

Aspen recently worked with the team at Unispace to complete an inspirational fit-out of Abbvie’s new Sydney offices. The fit-out is refreshing and functional with a theme of blue’s greens and highlights of purple and yellow throughout. Verging on an activity based layout, the new office space features multiple open and semi-private meeting areas, from individual booths and open team banquettes to a semi-circular upholstered VC hub and face-to-face booths. In the entry, a curved feature banquette seat creates the base for a two storey living plant wall connecting the two levels of offices. The project incorporated a large scope of custom joinery including lockers, planter boxes, seating, wall panelling and the reception desk for a unique and refreshing fitout.

Client

UnispaceĀ®

Location

Mascot

Category

Download

Similar Projects

Corporate

Robert Bird Group

Corporate

Homeloans

NSW
Corporate

WeWork, One Sussex Street

NSW
Corporate

A Global Pharmaceuticals Company

NSW